Ana Sayfa
 
Web Mail Kullanıcı: Şifre:
Ana Sayfa | Site Ağacı |
TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ
Sağlıkta Öncü Hastane
    Ana Menü    Kurumsal    Personelimize Özel    Yemek Listesi
Yemek Listesi
 

TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

EKİM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ

Doküman Kodu :TYİH-FRM-DYT-012

Revizyon No : 00

Sayfa No : 1/2

Yayın Tarihi : 01/07/2009

Revizyon Tarihi : 28.05.2013

TARİH

KAHVALTI

ÖĞLE   -    AKŞAM

01.10.2014  ÇARŞAMBA

ÇAY

PATLICAN MUSAKKA

B.PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

S.ZEYTİN+SARELLE

CACIK

2.10.2014 PERŞEMBE

SÜT

PİDELİ İSKENDER KEBAP

K.PEYNİR

TARHANA ÇORBA

YAĞ + BAL

MEYVE

03.10.2014 CUMA

ÇAY

MANTARLI KÖFTE

YUMURTA

PEYNİRLİ ERİŞTE MAKARNA

Y.ZEYTİN+SARELLE

YOĞURT

04.10.2014 CUMARTESİ

ÇAY

SALÇALI ET +  PATATES KIZARTMA

B.PEYNİR

YÖREM ÇORBA

YAĞ + REÇEL

TEL KADAYIF

05.10.2014 PAZAR

ÇAY

FIRINDA TAVUK BUT + PATATES

K.PEYNİR

İÇ PİLAV

S.ZEYTİN+SARELLE

MEVSİM SALATA (KIRMIZI LAHANA ÜSTTE)

06.10.2014 PAZARTESİ

ÇAY

ETLİ MEVSİM TÜRLÜ

B.PEYNİR

PUF BÖREĞİ

YAĞ + BAL

VİŞNE KOMPOSTO

07.10.2014 SALI

SÜT

KURU KÖFTE + KISIR

K.PEYNİR

DOMATES ÇORBA

Y.ZEYTİN+SARELLE

KAVUN

08.10.2014 ÇARŞAMBA

ÇAY

ETLİ NOHUT

B.PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

YAĞ + REÇEL

YOĞURT

09.10.2014 PERŞEMBE

SÜT

FIRINDA TAVUK PİRZOLA + PİLAV

K.PEYNİR

ZEYTİNYAĞLI FASULYE

S.ZEYTİN+SARELLE

İNCİRLİ KEŞKÜL

10.10.2014 CUMA

ÇAY

KARIŞIK KURU DOLMA + YOĞURT

YUMURTA

ERİŞTELİ YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI

YAĞ + BAL

MEYVE

11.10.2014 CUMARTESİ

ÇAY

FIRNDA TEPSİ KÖFTE

B.PEYNİR

SOSLU MAKARNA

Y.ZEYTİN+SARELLE

YOĞURT

12.10.2014 PAZAR

ÇAY

ÇİN SOTE

K.PEYNİR

BROKOLİ ÇORBA

YAĞ + REÇEL

ŞEKERPARE

13.10.2014 PAZARTESİ

ÇAY

ŞEHRİYELİ GÜVEÇ

B.PEYNİR

KARIŞIK KIZARTMA + YOĞURT

S.ZEYTİN+SARELLE

MEYVE

14.10.2014 SALI

SÜT

FIRINDA SOMON + ROKA

K.PEYNİR

EZOGELİN ÇORBA

YAĞ + BAL

TAHİN HELVASI

15.10.2014 ÇARŞAMBA

ÇAY

MANTARLI ET SOTE

B.PEYNİR

MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI

Y.ZEYTİN+SARELLE

YEŞİL SALATA

16.10.2014 PERŞEMBE

SÜT

KADINBUDU KÖFTE + PÜRE

K.PEYNİR

DÜĞÜN ÇORBA

YAĞ + REÇEL

MUZ SPLİT

17.10.2014 CUMA

ÇAY

ETLİ FRESH FASULYE

YUMURTA

KUM BÖREĞİ

S.ZEYTİN+SARELLE

VİŞNE KOMPOSTO

18.10.2014 CUMARTESİ

ÇAY

KIYMALI PİDE + GARNİTÜR

B.PEYNİR

TARHANA ÇORBA

YAĞ + BAL

AYRAN

19.10.2014 PAZAR

ÇAY    

HAŞLAMA TAVUK

K.PEYNİR

MISIRLI PİRİNÇ PİLAVI

Y.ZEYTİN+SARELLE

YEŞİL SALATA

20.10.2014 PAZARTESİ

ÇAY

ETLİ PATATES YEMEĞİ

B.PEYNİR

YAYLA ÇORBA

YAĞ + REÇEL

MEYVE

21.10.2014 SALI

SÜT

YUMURTALI ISPANAK

K.PEYNİR

KIYMA SOSLU MAKARNA

S.ZEYTİN+SARELLE

YOĞURT

22.10.2014 ÇARŞAMBA

ÇAY

LAVAŞLI ADANA + GARNİTÜR

B.PEYNİR

MERCİMEK ÇORBA

YAĞ + BAL

FIRINDA SÜTLAÇ

23.10.2014 PERŞEMBE

SÜT

ETLİ KURU FASULYE

K.PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

Y.ZEYTİN+SARELLE

TURŞU

24.10.2014 CUMA

ÇAY

ŞİNİTZEL + YOĞURTLU KIRMIZI LAHANA GARNİTÜR

YUMURTA

KREMALI MANTAR ÇORBA

YAĞ + REÇEL

KAZANDİBİ

25.10.2014 CUMARTESİ

ÇAY

ORMAN KEBAP

B.PEYNİR

PEYNİRLİ ERİŞTE MAKARNA

S.ZEYTİN+SARELLE

YOĞURT

26.10.2014 PAZAR

ÇAY

KAŞARLI KÖFTE + PATATES

K.PEYNİR

EZOGELİN ÇORBA

YAĞ + BAL

MEYVE

27.10.2014 PAZARTESİ

ÇAY

KIYMALI BEZELYE

B.PEYNİR

BULGUR PİLAVI

Y.ZEYTİN+SARELLE

CACIK

28.10.2014 SALI

SÜT

ARNAVUR CİĞERİ + GARNİTÜR

K.PEYNİR

DOMATES ÇORBA

YAĞ + REÇEL

SÜTLÜ ETİMEK TATLISI

29.10.2014 ÇARŞEMBE

ÇAY

ETLİ ANKARA TAVA

 

ÇARŞAMBA

B.PEYNİR

ZEYTİNYAĞLI FASULYE

 

 

S.ZEYTİN+SARELLE

MEYVE

 

30.10.2014 PERŞEMBE

SÜT

TAVUK DÖNER + GARNİTÜR

K.PEYNİR

TEL ŞEHRİYE ÇORBA

YAĞ + BAL

FRAMBUAZLI SÜTLÜ TATLI

31.10.2014 CUMA

ÇAY    

SİVAS KÖFTE

YUMURTA

PEYNİRLİ MİLFÖY BÖREĞİ

Y.ZEYTİN+SARELLE

AYVA KOMPOSTO

                                 Öner ODABAŞ                                                               Emel DÜZENLİ

                               Yönetici Başhekim                                                           Başdiyetisyen



Güncel Haberler
 
Hastanemiz İletişim Bilgileri: Kızılay Sk. 06100 Sıhhıye, Ankara • Tel: 306 10 00 • Faks: 312 41 20
Her hakkkı saklıdır. © 2008 Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Basın Yayın Enformasyon Birimi Tarafından Hazırlanmaktadır.