Ana Sayfa
 
Web Mail Kullanıcı: Şifre:
Ana Sayfa | Site Ağacı |
TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ
Sağlıkta Öncü Hastane
    Ana Menü    Kurumsal    Personelimize Özel    Yemek Listesi
Yemek Listesi
 

 

TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

NİSAN AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ

Doküman Kodu :TYİH.YÖN.FR.04

Revizyon No : 00

Sayfa No : 1/2

Yayın Tarihi : 01.07.2009

Revizyon Tarihi :

TARİH

KAHVALTI

ÖĞLE / AKŞAM

01.04.2015  ÇARŞAMBA

ÇAY

HAŞLAMA ET

B.PEYNİR

NOHUTLU PİRİNÇ PİLAV

Y.ZEYTİN + SARELLE

YEŞİL SALATA

02.04.2015  PERŞEMBE

ÇAY

ÇITIR TAVUK + YOĞ KIR LAHANA

YUMURTA

TEL ŞEHRİYE ÇORBA

YAĞ + REÇEL

MUZ SPLİT

 

03.04.2015 CUMA

SÜT

ETLİ FRESH FASULYE

KAŞAR PEYNİR

PATATESLİ BÖREK

S.ZEYTİN +TAHİN PEKMEZ

VİŞNE KOMPOSTO

04.04.2015 CUMARTESİ

ÇAY

KURU KÖFTE + PATATES KIZARTMA

K.PEYNİR

EZOGELİN ÇORBA

YAĞ + BAL

PORTAKAL

05.04.2015 PAZAR

ÇAY

ORMAN KEBABI

B.PEYNİR

PEYNİRLİ ERİŞTE

Y.ZEYTİN + SARELLE

YOĞURT

06.04.2015 PAZARTESİ

ÇAY

FIRINDA PATATES OTURTMA

YUMURTA

YAYLA ÇORBA

YAĞ + REÇEL

YEŞİL SALATA

07.04.2015 SALI

SÜT

FIRINDA TAVUK PİRZOLA + İÇ PİLAV

KAŞAR PEYNİR

Z.YAĞLI KABAK

S.ZEYTİN +TAHİN PEKMEZ

SUPANGLE

08.04.2015 ÇARŞAMBA

ÇAY

SALÇALI ET + PATATES KIZARTMA

K.PEYNİR

YÖREM ÇORBA

YAĞ + BAL

ŞEKERPARE TATLISI

09.04.2015 PERŞEMBE

ÇAY

HAMBURGER KÖFTE + PAT KIZARTMA+ TURŞU

YUMURTA

MERCİMEK ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

MEYVE

10.04.2015 CUMA

SÜT

MANTARLI TAVUK SOTE

B.PEYNİR

MISIRLI PİRİNÇ PİLAV

YAĞ + REÇEL

YEŞİL SALATA

11.04.2015 CUMARTESİ

ÇAY

KIYMALI PİDE + GARNİTÜR

KAŞAR PEYNİR

TARHANA ÇORBA

S.ZEYTİN +TAHİN PEKMEZ

AYRAN

12.04.2015 PAZAR

ÇAY

SİVAS KÖFTE

K.PEYNİR

YALANCI SU BÖREĞİ

YAĞ + BAL

VİŞNE KOMPOSTO

13.04.2015 PAZARTESİ

ÇAY

ETLİ MEVSİM TÜRLÜ

YUMURTA

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAV

Y.ZEYTİN + SARELLE

CACIK

14.04.2015 SALI

SÜT

DİL BALIĞI + ROKA

B.PEYNİR

DOMATES ÇORBA

YAĞ + REÇEL

İRMİK HELVA

15.04.2015 ÇARŞAMBA

ÇAY

ETLİ NOHUT

KAŞAR PEYNİR

PİRİNÇ PİLAV

S.ZEYTİN +TAHİN PEKMEZ

YEŞİL SALATA

16.04.2015 PERŞEMBE

ÇAY

ÇARDAK KEBABI

YUMURTA

MERCİMEK ÇORBA

YAĞ + BAL

MEYVE

17.04.2015 CUMA

SÜT

TEPSİ KÖFTE

K.PEYNİR

PEYNİRLİ CEVİZLİ ERİŞTE

Y.ZEYTİN + SARELLE

YOĞURT

18.04.2015 CUMARTESİ

ÇAY

IZGARA TAVUK + PATATES KIZARTMA

B.PEYNİR

TEL ŞEHRİYE ÇORBA

YAĞ + REÇEL

FRAMBUAZLI SÜTLÜ TATLI

19.04.2015 PAZAR

ÇAY

KIYMALI FRESH BAMYA

KAŞAR PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAV

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

CACIK

20.04.2015 PAZARTESİ

ÇAY

ANKARA TAVA

YUMURTA

Z.YAĞLI BAKLA + YOĞURT

YAĞ + BAL

MEYVE

21.04.2015 SALI

SÜT

KADINBUDU KÖFTE + PÜRE

K.PEYNİR

DÜĞÜN ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

KAZANDİBİ

22.04.2015 ÇARŞAMBA

ÇAY

HAŞLAMA TAVUK

B.PEYNİR

MISIRLI PİRİNÇ PİLAV

YAĞ + REÇEL

YEŞİL SALATA

23.04.2015  PERŞEMBE

ÇAY

ARNAVUT CİĞERİ + SALATA GARNİTÜR

YUMURTA

EZOGELİN ÇORBA

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

MEYVE

24.04.2015 CUMA

SÜT

KABAK DOLMA + YOĞURT

KAŞAR PEYNİR

KUM BÖREĞİ

YAĞ + BAL

VİŞNE KOMPOSTO

25.04.2015 CUMARTESİ

ÇAY

AKÇABAT KÖFTE + PATATES SALATA

K.PEYNİR

DOMATES ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

KEMALPAŞA TATLISI

26.04.2015 PAZAR

ÇAY

FIRINDA TAVUK BUT + PATATES

B.PEYNİR

İÇ PİLAV

YAĞ + REÇEL

YEŞİL SALATA

27.04.2015 PAZARTESİ

ÇAY

ŞEHRİYE GÜVEÇ

YUMURTA

KARIŞIK MEVSİM KIZARTMA + YOĞURT

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

MEYVE

28.04.2015 SALI

SÜT

LAVAŞLI ADANA KEBAP + SALATA GARNİTÜR

KAŞAR PEYNİR

MERCİMEK ÇORBA

YAĞ + BAL

FIRINDA SÜTLAÇ

29/04/2015

ÇAY

PATLICAN MUSAKKA

 

ÇARŞAMBA

K.PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAV

 

 

Y.ZEYTİN + SARELLE

CACIK

 

30.04.2015 PERŞEMBE

ÇAY

ŞİNİTZEL + YOĞURTLU ŞEHRİYELİ SALATA

YUMURTA

KREMALI MANTAR ÇORBA

 

YAĞ + REÇEL

TEL KADAYIF TATLISI

 

                                 Mustafa PAÇ                                                                     Emel DÜZENLİ

                              Hastane Yönetici                                                                   Başdiyetisyen



Güncel Haberler
 
Hastanemiz İletişim Bilgileri: Kızılay Sk. 06100 Sıhhıye, Ankara • Tel: 306 10 00 • Faks: 312 41 20
Her hakkkı saklıdır. © 2008 Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Basın Yayın Enformasyon Birimi Tarafından Hazırlanmaktadır.