Ana Sayfa
 
Web Mail Kullanıcı: Şifre:
Ana Sayfa | Site Ağacı |
TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ
Sağlıkta Öncü Hastane
    Ana Menü    Kurumsal    Personelimize Özel    Yemek Listesi
Yemek Listesi
 

TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

ŞUBAT AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ

Doküman Kodu :TYİH.YÖN.FR.04

Revizyon No : 00

Sayfa No : 1/2

Yayın Tarihi : 01.07.2009

Revizyon Tarihi :

TARİH

KAHVALTI

ÖĞLE / AKŞAM

01.02.2016  PAZARTESİ

ÇAY

ARNAVUT CİĞERİ + SALATA GARNİTÜR

YUMURTA

MERCİMEK ÇORBA

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

PORTAKAL

02.02.2016 SALI

SÜT

KURU KÖFTE + PATATES KIZARTMA

KAŞAR PEYNİR

ZETYİNYAĞLI PIRASA

YAĞ + BAL

FRAMBUAZLI SÜTLÜ TATLI

03.02.2016 ÇARŞAMBA

ÇAY

PİLAV ÜSTÜ TAVUK DÖNER

K. PEYNİR

DOMATES ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

MEVSİM SALATA (KIRMIZI LAHANA ÜSTTE )

04.02.2016 PERŞEMBE

ÇAY

KIYMALI KARNABAHAR

YUMURTA

PEYNİRLİ CEVİZLİ ERİŞTE

YAĞ + REÇEL

YOĞURT

05.02.2016 CUMA

SÜT

SALÇALI ET + PATATES KIZARTMA

B.PEYNİR

YÖREM ÇORBA

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

TEL KADAYIF TATLISI

06.02.2016 CUMARTESİ

ÇAY

TERBİYELİ KÖFTE

KAŞAR PEYNİR

Z.YAĞLI BARBUNYA

YAĞ + BAL

ELMA

07.01.2016 PAZAR

ÇAY

ÇİN SOTE

K. PEYNİR

DÜĞÜN ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI

08.02.2016 PAZARTESİ

ÇAY

ETLİ FRESH FASULYE-- YAYLA ÇORBA

YUMURTA

PATATESLİ BÖREK

YAĞ + REÇEL

VİŞNE KOMPOSTO

09.02.2016 SALI

SÜT

BALIK + ROKA

B.PEYNİR

TARHANA ÇORBA

S. ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

TAHİN HELVA

10.02.2016 ÇARŞAMBA

ÇAY

ŞİVEYDİZ

KAŞAR PEYNİR

SOSLU MAKARNA

YAĞ + BAL

PORTAKAL

11.02.2016 PERŞEMBE

ÇAY

BODRUM KÖFTE

YUMURTA

SEBZE ÇORBA

Y.ZEYTİN + SARELLE

SUPANGLE

12.02.2016 CUMA

SÜT

FIRINDA TAVUK PİRZOLA

K.PEYNİRİ

Z.YAĞLI AYVALI KEREVİZ

YAĞ + REÇEL

ELMA

13.02.2016 CUMARTESİ

ÇAY

KIYMALI PİDE + SALATA GARNİTÜR

B.PEYNİR

EZOGELİN ÇORBA

S. ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

AYRAN

14.02.2016 PAZAR

ÇAY

KIYMALI ISPANAK + YOĞURT

KAŞAR PEYNİR

TAVUKLU MİLFÖY BÖREK---TEL ŞEHRİYE ÇORBA

YAĞ + BAL

AYVA KOMPOSTO

15.02.2016 PAZARTESİ

ÇAY

ŞEHRİYELİ GÜVEÇ

YUMURTA

HAVUÇ KIZARTMA + YOĞURT

Y.ZEYTİN + SARELLE

PORTAKAL

16.02.2016 SALI

SÜT

LAVAŞLI ADANA KEBAP + SALATA GAR.

K.PEYNİRİ

DOMATES ÇORBA

YAĞ + REÇEL

FIRIN SÜTLAÇ

17.02.2016 ÇARŞAMBA

ÇAY

HAŞLAMA TAVUK

B.PEYNİR

MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI

S. ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

YEŞİL SALATA

18.02.2016 PERŞEMBE

ÇAY

LAHANA DOLMA + YOĞURT

YUMURTA

TAVUKLU PAÇA ÇORBASI

YAĞ + BAL

MUZ

19.02.2016 CUMA

SÜT

ETLİ KURUFASULYE

KAŞAR PEYNİR

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

Y.ZEYTİN + SARELLE

CACIK

20.02.2016 CUMARTESİ

ÇAY

DALYAN KÖFTE + PÜRE

K.PEYNİRİ

YAYLA ÇORBA

YAĞ + REÇEL

ELMA

21.02.2016 PAZAR

ÇAY

ETLİ MEVSİM TÜRLÜ

B.PEYNİR

PEYNİRLİ ERİŞTE

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

YOĞURT

22.02.2016 PAZARTESİ

ÇAY

ŞİNİTZEL + YOĞURTLU KIR. LAHANA GAR.

YUMURTA

KREMALI MANTAR ÇORBA

YAĞ + BAL

PEYNİR TATLISI

23.02.2016 SALI

SÜT

ANKARA TAVA

KAŞAR PEYNİR

HAVUÇ KIZARTMA + YOĞURT

Y.ZEYTİN + SARELLE

PORTAKAL

24.02.2016 ÇARŞAMBA

ÇAY

KADINBUDU KÖFTE + PÜRE

K.PEYNİRİ

TARHANA ÇORBA

YAĞ + REÇEL

SÜTLÜ ETİMEK TATLISI

25.02.2016 PERŞMEBE

ÇAY

KIYMALI PIRASA---YARMA ÇORBA

YUMURTA

PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

VİŞNE KOMPOSTO

26.02.2016 CUMA

SÜT

PİLAV ÜSTÜ ET DÖNER

B.PEYNİR

MERCİMEK ÇORBA

YAĞ + BAL

CEVİZLİ KABAK TATLISI

27.02.2016 CUMARTESİ

ÇAY

FIRINDA TAVUK BUT

KAŞAR PEYNİR

MISIRLI PİRİNÇ PİLAVI

Y.ZEYTİN + SARELLE

MEVSİM SALATA ( KIR. LAHANA ÜSTTE)

28.02.2016 PAZAR

ÇAY

SOSYETE MANTISI

K.PEYNİRİ

Z.Y FASULYE

YAĞ + REÇEL

PORTAKAL

29.02.2016 PAZARTESİ

ÇAY

HAMBURGER KÖFTE TURŞU+KETÇAP PATATES KIZARTMA

YUMURTA

SOĞAN ÇORBA

S.ZEYTİN + TAHİN PEKMEZ

KAKAOLU SUP

                                 Mustafa PAÇ                                                                      Emel DÜZENLİ

 

                               Hastane Yöneticisi                                                               Başdiyetisyen

 



Güncel Haberler
 
Hastanemiz İletişim Bilgileri: Kızılay Sk. 06100 Sıhhıye, Ankara • Tel: 306 10 00 • Faks: 312 41 20
Her hakkkı saklıdır. © 2008 Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Basın Yayın Enformasyon Birimi Tarafından Hazırlanmaktadır.