Ana Sayfa
 
Web Mail Kullanıcı: Şifre:
Ana Sayfa | Site Ağacı |
TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ
Sağlıkta Öncü Hastane
    Ana Menü    Kurumsal    Personelimize Özel    Yemek Listesi
Yemek Listesi
 
TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
EKİM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ
Doküman Kodu :TYİH.YÖN.FR.04Revizyon No : 00Sayfa No : 1/2 
Yayın Tarihi : 01.07.2009Revizyon Tarihi : 
TARİHKAHVALTIÖĞLE / AKŞAM
01.10.2017 PAZARÇAYÇITIR TAVUK + PATATES
K.PEYNİRDOMATES ÇORBA
YAĞ - BALSİYAH ÜZÜM
02.10.2017 PAZARTESİÇAYPATLICAN MUSAKKA
YUMURTAMERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASICACIK 
03.10.2017 SALISÜTHAMBURGER KÖFTE + TURŞU - KETÇAP - PATATES
B.PEYNİRDÜĞÜN ÇORBA
YAĞ - REÇELARMUT
04.10.2017 ÇARŞAMBAÇAYŞEHRİYELİ GÜVEÇ
KAŞAR PEYNİRYOĞURTLU BİBER BORANİ
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIAŞURE
05.10.2017 PERŞEMBEÇAYHAŞLAMA TAVUK
YUMURTAMISIRLI PİRİNÇ PİLAVI
YAĞ - BALYEŞİL SALATA
06.10.2017 CUMASÜTETLİ KABAK DOLMA + YOĞURT
K.PEYNİRERİŞTELİ YEŞİL MERCİMEK ÇORBA
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIFRAMBUAZLI SÜTLÜ TATLI
07.10.2017 CUMARTESİÇAYSİVAS KÖFTE
B.PEYNİRFIRINDA MAKARNA
YAĞ - REÇELAYRAN
08.10.2017 PAZARÇAYÇARDAK KEBABI
KAŞAR PEYNİREZOGELİN ÇORBA
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIKAVUN
09.10.2017 PAZARTESİÇAYFIRINDA SEBZELİ TAVUK PİRZOLA
YUMURTANOHUTLU TERBİYELİ TAVUK SUYUNA ÇORBA
YAĞ - BALPEYNİR TATLISI
10.10.2017 SALISÜTETLİ MEVSİM TÜRLÜ 
K.PEYNİRZERDEÇALLI PİLAV 
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASICACIK 
11.10.2017 ÇARŞAMBAÇAYKADINBUDU KÖFTE + DOMATES-BİBER
B.PEYNİRKREMALI MANTAR ÇORBA 
YAĞ - REÇELTEL KADAYIF TATLISI 
12.10.2017 PERŞEMBEÇAYETLİ KURU FASULYE 
YUMURTABULGUR PİLAVI 
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIMEVSİM SALATA 
13.10.2017 CUMASÜTBALIK + ROKA 
KAŞAR PEYNİREZOGELİN ÇORBA 
YAĞ - BALUN HELVASI 
14.10.2017 CUMARTESİÇAYETLİ TAZE FASULYE 
K.PEYNİRPEYNİRLİ ERİŞTE 
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIYOĞURT 
15.10.2017 PAZARÇAYKURU KÖFTE + PATATES KIZARTMA
B.PEYNİRYOĞURTLU YARMA ÇORBA 
YAĞ - REÇELÜZÜM 
16.10.2017 PAZARTESİÇAYANKARA TAVA
YUMURTAŞAKŞUKA
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIYOĞURT
17.10.2017 SALISÜTŞİNİTZEL + YOĞURTLU HAVUÇ-KABAK GARNİTÜR
KAŞAR PEYNİRTEL ŞEHRİYE ÇORBA 
YAĞ - BALTRİLİÇE 
18.10.2017 ÇARŞAMBAÇAYETLİ BİBER DOLMA + YOĞURT
K.PEYNİRPATATESLİ BÖREK 
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIERİK KOMPOSTO 
19.10.2017 PERŞEMBEÇAYLAVAŞLI ADANA KEBAP + SALATA GARNİTÜR
YUMURTADOMATES ÇORBA 
YAĞ - REÇELFIRIN SÜTLAÇ 
20.10.2017 CUMASÜTETLİ NOHUT 
B.PEYNİRŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI 
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIYEŞİL SALATA 
21.10.2017 CUMARTESİÇAYKIYMALI PİDE + SALATA GARNİTÜR
KAŞAR PEYNİRMERCİMEK ÇORBA 
YAĞ - BALAYRAN 
22.10.2017 PAZARÇAYFIRINDA MANTARLI TAVUK BUT + PATATES
K.PEYNİRZ.YAĞLI PIRASA 
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASISÜTLÜ ETİMEK TATLISI 
23.10.2017 PAZARTESİÇAYARNAVUT CİĞERİ + SALATA 
YUMURTAEZOGELİN ÇORBA 
YAĞ - REÇELMANDALİNA 
24.10.2017 SALISÜTKIYMALI KARNABAHAR 
B.PEYNİRPEYNİRLİ ERİŞTE 
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIYOĞURT 
25.10.2017 ÇARŞAMBAÇAYAKÇAABAT KÖFTE + FASULYE PİYAZI
KAŞAR PEYNİRKREMALI MANTAR ÇORBA
YAĞ - BALSUPANGLE
26.10.2017 PERŞEMBEÇAYTAVUK SOTE
YUMURTAMISIRLI PİRİNÇ PİLAVI
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIMEVSİM SALATA
27.10.2017 CUMASÜTPİDELİ İSKENDER KEBAP
K.PEYNİRTARHANA ÇORBA
YAĞ - REÇELKABAK TATLISI
28.10.2017 CUMARTESİÇAYYUMURTALI ISPANAK
B.PEYNİRKIYMALI SOSLU MAKARNA
S. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIYOĞURT
29.10.2017 PAZARÇAYNOHUTLU TERBİYELİ KÖFTE 
KAŞAR PEYNİRKUM BÖREĞİ 
YAĞ - BALAYVA KOMPOSTO 
30.10.2017 PAZARTESİÇAYTAVUK ŞİŞ + BULGUR PİLAVI 
YUMURTABROKOLİ ÇORBA 
Y. ZEYTİN - KAKAOLU FINDIK KREMASIPEYNİR TATLISI 
31.10.2017 SALISÜTŞEHRİYELİ GÜVEÇ
K.PEYNİRFASULYE BORANİ
YAĞ - REÇELAŞURE
                                 Mustafa PAÇ                                                                        Emel DÜZENLİ
                              Hastane Yöneticisi                                                                   Başdiyetisyen 


Güncel Haberler
 
Hastanemiz İletişim Bilgileri: Kızılay Sk. 06100 Sıhhıye, Ankara • Tel: 306 10 00 • Faks: 312 41 20
Her hakkkı saklıdır. © 2008 Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Basın Yayın Enformasyon Birimi Tarafından Hazırlanmaktadır.